Skip to content
مهاجرت استانی به کانادا

برنامه سرمایه گذاری استان مانیتوبا (MPNP):

مانیتوبا یکی از استان­های کانادا بوده که از شرق با انتاریو و از غرب با ساسکاچوان هم مرز می­باشد. چشم انداز دریاچه­ها و رودخانه­ها، کوه­ها، جنگل­ها و دشت­های آن از شمال تاندرای قطب شمال تا خلیج هادسون در شرق و جنوب زمین­های کشاورزی امتداد دارد. برنامه سرمایه­گذاری استان مانیتوبا(MPNP) در قالب دو نوع برنامه سرمایه ­گذاری کشاورزی و تجربه کسب­وکار ارائه شده است که شما می­توانید برای آگاهی از آن­ها تا پایان این مقاله با ما در شرکت مهاجرتی پالینا همراه باشید.

الف) برنامه تجربه کسب ­و کار:

در برنامه تجربه کسب ­و کار همانطور که از نام آن پیداست، باید دست ­کم سه سال سابقه کار تمام وقت در پنج سال اخیر به عنوان صاحب کسب کار فعال و یا مدیریت ارشد تجارتی موفق را دارا باشید. البته این تمام ملزومات برای مشمول شدن برنامه تجربه کسب­وکار در برنامه سرمایه­گذاری استان مانیتوبا(MPNP) نیست، بلکه باید دست کم یک سوم کل کسب­ و کار را در دست داشته باشید تا قادر باشید امتیاز صاحب کسب ­و کار را به دست آورید.

الزامات عمومی تحصیلی نیز برای شرکت در برنامه تجربه کسب­وکار داشتن مدرک دیپلم به معنای تمام کردن دوره دبیرستان می­باشد. همچنین برای بحث زبان انگلیسی نیز، باید در آزمون معیار زبان کانادایی(CLB) شرکت کرده و حداقل سطح پنج را کسب نمایید.

از نظر میزان سرمایه گذاری نیز ابتدا باید تصمیم بگیرید که می­خواهید در منطقه کاپیتال مانیتوبا تجارت کنید یا خارج آن، متغیر است؛ برای کسب و کار در منطقه کاپیتال مانیتوبا حداقل میزان سرمایه گذاری 250 هزار دلار و در خارج از آن دست­کم 150 هزار دلار است. علاوه بر این تجارت شما بایستی تحت شرایط اعلامی Manitoban صورت گرفته و دست کم برای یک نفر از مردم مقیم دائمی یا شهروند کانادا اشتغال­زایی داشته باشد.

نکته پایانی در مورد برنامه تجربه کسب وکار در برنامه سرمایه ­گذاری استان مانیتوبا (MPNP) اینکه بازدید تحقیقات تجاری و یا همان ویزای اکتشافی خود را باید تا حداکثر یک سال پیش از ارسال درخواستتان صورت دهید و همچنین دارایی خالصی بیش از 500 هزار دلار کانادا داشته باشید.

ب) برنامه کشاورزی:

در برنامه کشاورزی برنامه سرمایه­گذاری استان مانیتوبا(MPNP)، افراد متقاضی باید با درنظر گرفتن نیازمندی­های کشاورزی و باغ­داری در استان مانیتوبا، دارای سابقه کشاورزی و یا باغداری به همراه سرمایه لازم باشند. برای شرکت در برنامه کشاورزی باید دست­ کم سه سال سابقه اجرایی کشاورزی و یا باغ­داری به صورت مستند داشته باشید.

شرایطی عمومی و مالی نیز برای شرکت در برنامه کشاورزی برنامه سرمایه­گذاری استان مانیتوبا(MPNP) داشتن 300 هزار دلار کانادایی برای سرمایه­ گذاری در بخش کشاورزی و یا باغ­داری که مدیریت فعال آن با متقاضی است، ارائه برنامه تجارتی، یک بازدید تجاری برای آنالیز پروژه ارائه شده به مانیتوبا و 500 هزار دلار کانادایی دارایی می­باشد. از نظر زبانی نیز شرایط خاصی وجود نداشته و تنها باید متقاضی توانایی صحبت در مصاحبه با افسر مهاجرتی به زبان انگلیسی یا فرانسوی داشته باشد.

در صورتی که متقاضی مشمول شرایط اولیه باشد، بعد از پر نمودن فرم­ها، درخواست خود را به اداره مهاجرتی مانیتوبا ارسال کرده و بعد از مسافرت اکتشافی خود به این استان و ارائه دیگر مدارک به اداره مهاجرت مانیتوبا وارد مصاحبه با افسر مهاجرتی گردد. در نهایت نیز اگر اداره مهاجرتی مانیتوبا شرایط را تایید نماید، نامینیشن  صادر خواهد شد و متقاضی بایستی 75 هزار دلار کانادایی به عنوان وجه تضمین به مانیتوبا پرداخت نماید و بعد از آن درخواست اقامت دائم (پی­ آر کانادا) را بدهد که در این وضعیت مورد تایید قرار خواهد گرفت.

برنامه سرمایه‌گذاری استان آلبرتا (AINP):

آلبرتا استانی در غرب کانادا می­باشد. مرزهای آن شامل کوه­ها، چمنزارها، مناطق بد بیابانی و جنگل­های مخروطی وسیع است. آلبرتا بیش از 600 دریاچه و ذخایر معدنی غنی دارد. در غرب، پارک‌های کوهستانی راکی کانادا، یخچال‌هایی در میدان‌های یخی کلمبیا دارند. برنامه سرمایه­گذاری استان آلبرتا(AINP) در قالب دو نوع برنامه سرمایه­گذاری خوداشتغالی کشاورزی(Self-Employed Farmer Stream) و برنامه فرصت آلبرتا(Alberta Opportunity Stream-AOS) ارائه شده است که شما می­توانید برای آگاهی از آن­ها تا پایان این مقاله با ما در شرکت مهاجرتی پالینا همراه باشید.

الف) برنامه خوداشتغالی کشاورزی
(Self-Employed Farmer Stream):

برنامه خوداشتغالی کشاورزی برنامه سرمایه­گذاری استان آلبرتا(AINP) به صورت مستقل در راستای جذب مهاجران خارجی جهت سرمایه­گذاری در زمینه کشاورزی در کانادا به وجود آمده است. اولین نکته در برنامه خوداشتغالی کشاورزی(Self-Employed Farmer Stream) داشتن مدرک دیپلم به عنوان پایان دوره دبیرستان است که البته در برابر استانداردهای آموزشی استان آلبرتا مورد مقایسه قرار می­گیرد. همچنین درآمد سالیانه متقاضی باید از 23 هزار 392 دلار کانادا بیشتر باشد.

از دیگر شرایط حضور در این برنامه باید به دارا بودن حداقل مدرک زبان CLB5 یا NCLC5 اشاره کرد. تجربه کاری دیگر گزینه­ای است که در برنامه خود اشتغالی کشاورزی مورد توجه قرار می­گیرد. متقاضی می­تواند از طریق سندهای مالی تجارت کشاورزی موجود و فعال خود، مدارکی که تجربه کار و آموزش در این زمینه را تایید نماید، یک طرح تجاری با دقت و یا مدارکی که نشان دهد یک موسسه مالی کانادا در طرح تجاری وی سرمایه­گذاری انجام خواهد داد، تجربه کاری خودش را ارائه نماید.

از نظر تجاری نیز در برنامه خوداشتغالی کشاورزی(Self-Employed Farmer Stream) برنامه سرمایه­گذاری استان آلبرتا(AINP) داشتن حداقل 500 هزار دلار کانادایی سرمایه­گذاری در یک تجارت کشاورزی الزامی بوده و همچنین باید متقاضی طرحی دقیق برای سرمایه­گذاری خود ارائه دهد. میزان خوب یا بد بودن برنامه های ارائه شده با توجه به نیازمندی­های بخش کشاورزی استان آلبرتا تعیین می­گردد.

ب) برنامه فرصت آلبرتا

(Alberta Opportunity Stream-AOS):

متقاضی در برنامه فرصت آلبرتا(AOS)، بایستی دارای اقامت موقت کاری در کانادا به شکل قانونی باشد؛ این مجوز ممکن است دربرگیرنده مجوز کار دارای اعتبار در کد شغلی مشخص(NOC) باشد که از طریق سه مسیر به دست می آید: 1) اخذ مجوز کار از وزارت کار(LMA)، 2) در صورتی که از دریافت مجوز کار از وزارت کار(LMA) معاف باشد 3) دانشجویان بین­المللی که از LMA معاف بوده و مجوز کار بعد از دانش آموختگی دارند. هرچند این روش برای افرادی که درخواست پناهندگی داده و یا از کشور کانادا اخراج شده باشند قابلیت اجرایی ندارد.

در مورد الزامات عمومی متقاضی در برنامه فرصت آلبرتا(AOS) نیز داشتن مدرکی بالاتر از مدرک دیپلم و یا دوره متوسطه نیاز است. همچنین بایستی مدرک کارشناسی ارشد کسب شده مورد تایید آموزش عالی باشد. اگر متقاضی مدرک کارشناسی و یا بالاتر را نداشته باشد، بایستی دست کم در دوره­ای بیش از دو سال شرکت کرده باشد. برای سطح زبانی نیز به طور عمومی به حداقل مدرک سطح CLB5 و یا NCLC5 نیاز است که البته در برخی کد رشته های شغلی ویژه مانند پرستاری و خدمات بیمار، نیاز به CLB7 و یا NCLC7 مورد نیاز است.

برای شرکت در برنامه فرصت آلبرتا(AOS)، متقاضی باید در یکی از مشاغل ملی زیرمجموعه کدهای 0، A، B، C و D مشغول بوده و همچنین در شغل مورد درخواست خود نیز دارای تجربه کافی باشد. منظور از تجربه کافی این است که از آنجایی که متقاضی باید برای یکی از شغل­های قابل اجرا تحت AINP درخواست دهد، شغل مورد درخواست باید با تجربه فرد همخوانی داشته باشد؛ لازم به ذکر است که فرد نمی تواند شغل درخواست کرده برای برنامه خود را تغییر دهد.

از نظر آمار و اعداد، تجربه کافی به معنای 12 ماه سابقه کاری تمام وفت در استان آلبرتا در 18 ماه گذشته در شغل مورد نظر داشته باشد و یا 24 ماه سابقه کار تمام وقت در 30 ماه گذشته در کانادا داشته باشد و یا اینکه دارای مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی با 6 ماه سابقه کار تمام وقت در 18 ماه اخیر داشته باشد. لازم به ذکر است که باید شغل مدنظر در این مورد مربوط به رشته تحصیلی باشد.

در مورد افرادی که مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی دارند بایستی دست­کم 6 ماه سابقه کار تمام وقت در شغل فعلی خویش در استان آلبرتا در 18 ماه اخیر داشته باشد و همچنین بایستی هم اکنون در حرفه­ای در ارتباط با رشته تحصیلی خویش در استان آلبرتا بر مبنای اعتبار تحصیلی مورد تایید آلبرتا از موسسه ای بعد از دوره متوسطه آلبرتا تأیید شده به وسیله آموزش پیشرفته باشد. از سوی دیگر، چنانچه متقاضی گواهینامه یک ساله بعد از فارغ التحصیلی مورد تایید تحصیلات تکمیلی را گذرانده باشد، شغل هم بایستی مربوط به مقطع کارشناسی یا کارشناسی قبلی کانادا باشد.

از آنجایی که برنامه فرصت آلبرتا(AOS) مبتنی بر تجربه کاری است، لذا شرایط تجربه کاری در این برنامه به جزئیات رصد می­گردد. در واقع افزون بر موارد فوق، تجربه کاری باید تمام وقت بوده و دست کم 30 ساعت در هفته صورت پذیرد. از سوی دیگر این تجربه کاری باید در همان شغل اعلامی در درخواست باشد. در شرایطی که این بازه زمانی تکمیل شده در آلبرتا یا به طور کلی در کانادا بایستی دارای مجوز اداره مهاجرت کانادا بوده و وضعیت اقامت موقت اعتبار داشته باشد. همچنین این دوره زمانی نمی­تواند همزمان با تحصیل در کانادا به معنی دوره­های کو-آپ یا کارآموزی باشد.

افراد دارای مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی که سابقه کاری در یکی از مشاغل دارای دستمزد را دارند به عنوان قسمتی از برنامه تحصیلی در موسسه تحصیلات تکمیلی آلبرتا می باشد، بنابراین قادرند از این تجربه به عنوان قسمتی از سابقه کار استفاده نمایند.

پیش از درخواست برای برنامه فرصت آلبرتا(AOS)، متقاضی بایستی بودجه مورد نیاز جهت پشتیبانی از خویش و خانواده را که شامل خود فرد، فرزندان که زیر 22 سال بوده و مجردند و همسر را داشته باشد. این افراد حتی در صورت عدم مهاجرت با شما به عنوان اعضای خانواده شما به حساب می آیند. نکته مهم این است که بایستی از درآمد ناخالص سالیانه خویش که حقوق سالیانه پس از پرداخت مالیات استفاده نمود.

برنامه کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا (BCPNP):

غربی ترین استان کشور کانادا، با مرکزیت شهر ویکتوریا، استان بریتیش کلمبیا است. مشهورترین و بزرگترین شهر این استان، شهر ونکوور می­باشد که در همسایگی ایالت واشنگتن ایالات متحده است. ونکوور یکی از بهترین و مطلوب­ترین اقلیم­های آب و هوایی را در میان شهرهای کانادا دارد و از این رو به یکی از ایده آل ترین شهرها برای مهاجرت مبدل شده است.

برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا (British Columbia Provincial Nominee Program)، با هدف رشد اقتصادی و ایجاد شغل در استان بریتیش کلمبیا به مرحله اجرا در آمده است. برنامه کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا (BCPNP) مختص افراد تجربه دار، مدیرها و رئیسان کسب و کارهای فعال در حوزه های تجاری، کشاورزی و صنعت بوده که سرمایه کافی دارند. هدف سرمایه گذاری خارجی و تولید شغل در راستای توسعه اقتصادی این استان می­باشد. استان بریتیش کلمبیا ابتدا به افراد واجد شرایط ویزایی موقتی برای کار به مدت دو سال در راستای راه اندازی کسب و کار خود می دهد و پس از آن نیز در صورت برطرف نمودن تعهدات قابلیت دائمی کردن اقامت وجود دارد. شما می­توانید برای آگاهی از آن­ها تا پایان با ما در شرکت مهاجرتی پالینا همراه باشید.

برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا(British Columbia Provincial Nominee Program) از دو طریق اجرایی می­شود:

الف) برنامه کارآفرینی منطقه ای (Entrepreneur Immigration – Regional Pilot)

مخصوص کارآفرینانی است که قصد راه اندازی کسب و کاری جدید در یکی از شهرهای کوچک استان بریتیش کلمبیا را دارند و به برنامه 100 هزار دلاری مشهور است. متقاضی در این برنامه باید در پنج سال اخیر، سه سال سابقه مالکیت کسب و کار یا چهار سال تجربه مدیریت ارشد یک کسب و کار را داشته باشد. همچنین خالص دارایی فرد باید بالاتر از 300 هزار دلار کانادایی باشد.

برای شرکت در برنامه کارآفرینی منطقه ای از نظر شرایط عمومی مدرک بالاتر از دیپلم الزامی است مگر اینکه مالکیت 100% کسب و کار را در سه سال از پنج سال گذشته را داشته باشد. متقاضی باید بیش از 100 هزار دلار سرمایه گذاری کرده و دست کم برای یک نفر از شهروندان کانادایی شغل ایجاد نماید. محل راه اندازی این برنامه باید در منطقه های کمتر از 75 هزار نفر باشد.

متقاضی برای شرکت در برنامه کارآفرینی منطقه ­ای (Entrepreneur Immigration – Regional Pilot) باید دست کم 51 درصد مالکیت سهام کسب ­و کار را داشته و پیش از راه اندازی کسب و کار خویش مجبور به سفر اکتشافی می­باشد. سطح زبانی مورد نیاز در این برنامه CLB5 بوده و گزارش عملکرد کسب و کار بایستی دست کم یک سال بعد از ورود به کشور کانادا به همراه ویزای کار ارائه گردد.

افراد برای شرکت در این برنامه باید حداکثر 200 امتیاز را کسب نمایند که شامل 60 امتیاز برای ایده کسب و کار و 140 امتیاز سایر پارامترها می­باشد. در برنامه کارآفرینی منطقه­ای امکان اقدام شراکتی وجود نداشته و مدت زمانی که طول می­کشد تا پرونده ها بررسی گردند 4 هفته است. در آخر نیز هزینه ارائه طرح جهت درخواست پرونده به استان 300 دلار و برای مرحله اقدام 3500 دلار کانادایی می­باشد.

ب) برنامه کارآفرینی پایه (Entrepreneur Immigration – Base Category)

مخصوص کارآفرینانی است که قصد راه اندازی کسب و کاری جدید در همه شهرهای استان بریتیش کلمبیا را دارند و به برنامه 200 هزار دلاری مشهور بوده و البته در حال حاضر متوقف گردیده است. متقاضی در این برنامه باید در یک دهه اخیر، سه سال سابقه مالکیت کسب و کار یا چهار سال تجربه مدیریت ارشد یک کسب و کار را داشته باشد. همچنین خالص دارایی فرد باید بالاتر از 600 هزار دلار کانادایی باشد.

برای شرکت در برنامه کارآفرینی منطقه ای از نظر شرایط عمومی مدرک بالاتر از دیپلم الزامی است مگر اینکه مالکیت 100% کسب و کار را در سه سال از پنج سال گذشته را داشته باشد. متقاضی باید بیش از 200 هزار دلار سرمایه گذاری کرده و دست کم برای یک نفر از شهروندان کانادایی شغل ایجاد نماید. محل راه اندازی این برنامه در همه نقاط بریتیش کلمبیا امکان­پذیر است.

متقاضی برای شرکت در برنامه کارآفرینی منطقه ای (Entrepreneur Immigration – Regional Pilot) باید دست­ کم 33.3 درصد مالکیت سهام کسب و کار را داشته و پیش از راه اندازی کسب و کار خویش، مجبور نیست به سفر اکتشافی برود. سطح زبانی خاصی برای این برنامه مورد نیاز نبوده و گزارش عملکرد کسب و کار بایستی 18 تا 20 ماه بعد از ورود به کشور کانادا به همراه ویزای کار ارائه گردد.

افراد برای شرکت در این برنامه باید حداکثر 200 امتیاز را کسب نمایند که شامل 80 امتیاز برای ایده کسب و کار و 120 امتیاز سایر پارامترها می­باشد. در برنامه کارآفرینی منطقه­ای امکان اقدام شراکتی وجود داشته و مدت زمانی که طول می­کشد تا پرونده ها بررسی گردند 6 هفته است. در آخر نیز هزینه ارائه طرح جهت درخواست پرونده به استان 300 دلار و برای مرحله اقدام 3500 دلار کانادایی می­باشد.